Het krijgen van een inspuiting en ontdekken van GROOT shoppingcentrum
02 feb. 2010
🇧🇪
vanuit België
Goedeavond iedereen,
Gisteren was het mijn eerste nacht in een ander land, in een ander bed , in een andere omgeving en doch heb ik goed geslapen slechts paar keer wakker geworden.
Vandaag moesten Sarah en ik om 9 uur in het hôpital Nord zijn om een inspuiting te ontvangen voor TBC. Nadien hebben we de stad nog even gaan verkennen om dan een heerlijke pizza te gaan eten die overigens veel te groot was.
We hebben eindelijk een kopieer centrum gevonden en alle formaliteiten in orde gebracht.
Vandaag ook het eerste contact gehad met de andere studenten. Het is hilarisch hoe ik Frans spreek of mij uit de slag probeer te trekken. Nochtans het lukt redelijk goed, laten we hopen dat het enkel maar verbeterd! De andere studenten zijn heel erg vriendelijk en ze hebben begrip voor het feit dat we niet zo vlot Frans spreken.
Vanavond rond 7 uur hebben we ook samen met hun ons avondmaal gegeten, dit doen ze hier blijkbaar altijd samen. Dus vanaf nu als ik geen 'late' heb dan eet ik met hun samen .
Het blijft wennen dat ik in een ander land ben met een andere taal, maar ik heb er helemaal zin in om aan mijn stage te beginnen. Vrijdag om 8 uur begin ik met de stage, ik ben benieuwd wat dit zal worden.
Ondertussen heb ik de foto's op mijn pc gekregen, maar nog niet op facebook en ook nog niet op mijne blog. Dit komt nog wel.
Morgen lekker uitslapen en opnieuw de stad wat gaan verkennen en niet vergeten een lamp kopen. Want het verstrooit kieken dat ik ben ik koop een bureaulamp zonder lamp er in (typisch!).
Bon ik ga het hier bij laten, hopelijk tot morgen.
Bon nuit .
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}