Trois semaines se sont écoulées
Hallo iedereen,
Eindelijk heb ik opnieuw eens tijd om hier iets te gaan noteren. Ondertussen al twee weken gepasseerd. Het was opnieuw een zalige, maar ooh - zo vermoeiende stage week. Ik begin er mijn draai al helemaal te vinden en dit geeft mij het nodige zelfvertrouwen. Het is gewoon heerlijk om er te werken en ook vind ik het boeiend dat ik de kans krijg om te werken met ander materiaal.
Zo heb ik vandaag een vrouw moeten sonderen met ander materiaal dan bij ons in België en ook een andere werkwijze. Het was even wennen om daarmee te werken, maar eens ik alles had voorbereid en eindelijk kon beginnen dan ging het goed. Alles gebeurt hier heel erg steriel. Want daar hechten ze hier in Frankrijk veel belang aan en ondertussen ben ik hun manier van werken omtrent de steriliteit ook al helemaal gewoon. Want mijn handen liggen er zelf van open. Wellicht allergische reactie op hunalcoholontsmetting of hun zeep.
Vandaag ook mijn tussentijdse evaluatie gehad: de verpleegkundige zijn heel erg tevreden over mij en zeggen dat ik een goede stage loop. Nog 2 weken en het zit er alweer op de voorlaatste stageperiode. Dan is er nog eens 4 weken stage lopen en het is gedaan. De tijd gaat heel snel voorbij.
Ik zit hier ondertussen al drie weken en nog steeds loop ik soms eens even verdwaald.Gisteren was het hier stralende zon dus besloot ik te gaan wandelen. Ik begon te wandelen en haaalde voormezelf herkenningspunten op zodat als ik genoeg had gewandeld gewoon terug moest keren. Maar ik had geen zin om zomaar terug te keren dus besloot ik via een andere weg naar huis te gaan. Met als gevolg dat ik even de weg kwijt was, maar gelukkig is het tot een goed einde gekomen en ben ik terug op de peda terecht gekomen. Het deed zo'n deugd om opnieuw in de eerste zonnen stralen te gaan lopen.

Van't weekend wordt het een druk weekend op vlak van schoolwerk, deze week niet veel kunnen doen omdat ik altijd wel iets anders wilde doen en ook omdat ik nogal moe was. Hopelijk is het van't weekend ook opnieuw stralende zon.
Nog 2 weken en ik zie de thuisfront terug, mijn ouders, mijn zus , mijn broer en mijn vriend. Eindelijk, want voor het eerst zo lang van huis weg zijn doet toch wat hoor. Maar ik heb al heel veel bijgeleerd en daarvoor heb ik ook voor erasmus gekozen.
Het was hier deze week ook enorm stil op de peda . Iedereen had vakantie dus de meeste gingen naar huis, wat er voor zorgde dat het hier enorm rustig is.Zondag komen de meeste studenten terug dan zal het terug wat drukker worden.
Zo dit was het dan, tot de volgende.
Au revoir.