Découverte du pub
Bonjour,
Vandaag heerlijke stralende zon binnen op mijn kamer. Dit terwijl ik straks de late op moet. Vorige week heb ik er opnieuw een zalige week aan over gehouden. Zowel op stage als buiten stage, heb nieuwe mensen leren kennen. En de studenten op stage zijn echt zalig. Telkens weer leer ik nieuwe ontdekkingen op stage en het Frans begint vlotter en vlotter te worden. Waar ik nog steeds van versteld sta.
Dit weekend zijn we gaan eten in ' El Sombrero'

A côté de la place Victor Hugo, El Sombrero vous accueille dans sa salle que rappelle une hacienda mexicaine. Vous pourrez y déguster bourritos, fajitas et traditionnels tacos tout en admirant l'incroyable collection de bouteilles de tequila amassées derrière le comptoir. Une bonne adresse tex - mex où vous serez servi par de charmantes serveuses dont la tenue évoque les desperados mexicains.

Ay caramba !
Nadat we overheerlijk gegeten hadden en echt teveel hadden gegeten. Zijn we iets gaan drinken in de Barberousse.
Een pub hier in Grenoble niet ver van de Victor Hugo plaats. Het was er echte ambiance met afwisselende muziek, van Engelse muziek, naar Franse muziek , naar Engelse muziek die omgevormd zijn tot Franse muziek. Echt hilarisch soms om naar te luisteren. Nadien zijn we naar de pub geweest met Oh-jawel Belgisch bier. Eindelijk nog eens een normale verse pint kunnen drinken. Wij wisten echter niet dat alles hier echter in het weekend sluit om 2uur. U leest het goed: om 2 uur s'avonds is het gedaan met feesten hier in Grenoble, alle studenten worden dan 'buiten gezet' om richting hun bed te gaan.
Dit is een groot verschil buiten België, daar sta er geen uur op en word er ook niet langs gegaan om te zeggen, we gaan zo meteen sluiten. Wij stonden echter versteld, de andere die mee waren die wisten dit al en vonden dit raar dat het bij ons in België niet zo is. Ze moesten eens weten hoe het er bij ons aan toe gaat.
Zo, straks begin ik aan mijn laatste week stage en dan heb ik 3 weken vakantie. Deze week heb ik de late en de laatste dag van mijn stage loop ik mee met het dag ziekenhuis. Daar ga ik misschien de kans krijgen om een AV- fistel aan te mogen prikken. Ik ben eens benieuwd, heb deze week ook mijn eindevaluatie.
Tot de volgende