valerie-in-grenoble.reismee.nl

Paniek rond mantoux test positief uitgedraaid.

Dag lezertjes,

Deze week was het nogal hectisch. Zoals jullie konden lezen moesten Sarah en ik een mantoux- test hier in Frankrijk laten uitvoeren. Nadien moesten we enkele dagen wachten om te kijken of we er geen reactie op hebben.

Natuurlijk was ik positief op die mantoux- test. Hele paniek, ik zag eventjes alles negatief in. Maar dankzij de steun van Sarah en de thuisfront ben ik optimistisch gebleven.Gisteren heb ik bloed laten trekken en een RX - foto laten nemen. De bloeduitslagen weet ik pas volgende week, omdat ze vermoeden dat het een allergische reactie is. Maar de uitslag van de RX- foto wist ik gelukkig vandaag.Wat blijkt er bevinden zich geen problemen in mijn longen. Wat wil zeggen: valerie mag maandag beginnen met haar stage !

Normaal ging ik vandaag beginnen met mijn stage, maar deze is dus uitgesteld naar maandag. Ben al verschillende keren naar de hoofdverpleegkundige geweest. Echt grappig hoe ik mezelf uitdruk in het Frans. Moesten jullie het horen, jullie zouden echt lachen. Want ik vind het zelf ook soms grappig. Af en toe komt er een woord Nederlands en Engels tussen. Hilarisch dus. Maar vandaag ging het redelijk goed om mezelf uit te drukken , ook het openbaar vervoer begin ik te kennen.

Er is bijna 1 week gepasseerd, wat vliegt de tijd voorbij. Voor ik het goed en wel zal beseffen zal mijnErasmusavontuur gepasseerd zijn.

Nou, ik ga mijn papieren nog wat in orde brengen, want het is hier echt slecht weer vandaag. ik was doorweekt toen ik terugkwam op de peda.

Regenachtige groeten vanuit Grenoble.

Valérie

Mia(mama Sarah)

Hey meisje,
Ik ben zo blij voor jullie en echt opgelucht dat dit met een sisser afloopt! Veel succes met je stage en geniet er nu maar echt van.
Groetjes aan Sarah

Valérie

Hey,
Ik ben ook erg opgelucht ! Dankjewel , nu kan ik eindelijk met volle teugen genieten van de 3 onvergetelijke maanden!
Zal zeker groetjes doen aan Sarah , ze heeft me immers goed opgevangen!